sur LIFE
17 января, 2011
Gougère
A gougère, in French cuisine, is a savory choux pastry with cheese. Grated cheese may be mixed into the batter, cubes of cheese may be pushed into the top, or both.
posted by Выдумщик at
19:36
0 Comments:
Отправить комментарий
<< Home
Обо мне
Имя:
Выдумщик
Местоположение:
Russia
Просмотреть профиль
Previous Posts
Charles Chaplin (1825-1891) The Soap Bubbles
Honey Cake
Кулебяка,печенье и пирожки с ломтиком яблока
ЖКХ Привокзальный
Somehow ended in the house, toilet paper had to be...
Идея!!!-Производство и доставка снеговиков на дом
Language-one to Kiev, and whom to canned
Annunciation WGA, Andrea del Sarto - (1486-1530)
beam to create radotu than look for work.
Blizzard. Old Moscow. 1904, Vasnetsov Apollinariy ...
0 Comments:
Отправить комментарий
<< Home